Wie zijn wij ?

image-placeholder.png
Ramet Jorick
Oprichter van R-tech

Jorick heeft meerdere jaren gewerkt in binnen- en buitenland als technisch tekenaar, piping designer, structuurontwerper, projectopvolger en calculator. Jorick merkte hierdoor op dat er een slechte communicatie was tussen het project-en engineeringteam en de klant. Hij ontdekte onafgewerkte P&ID's, waarop de tekenaar zich moet baseren om een 3D-model te ontwerpen. Daarnaast bleek ook dat veel belangrijke informatie niet steeds de juiste ontvanger bereikte, doordat er teveel tussenpersonen waren en er meerdere projecten gelijktijdig werden aangenomen.
Deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat Jorick besloot om R-tech op te richten. Zijn streefdoel is een betere dienstverlening aan te bieden aan de klant. R-tech is een kleine onderneming van twee personen, die zich telkens op één project concentreren in plaats van op meerdere projecten tegelijkertijd.
image-placeholder.png
Ramet Joel
Medeoprichter van R-tech

Joel heeft meer dan 30 jaar ervaring in commissioning, werfopvolging en civiele technieken. Gedurende zijn professionele carrière heeft hij veel tijd gespendeerd in landen zoals Ivoorkust, Rusland, Italië, de Franse Antillen.